Teron vapaapäiväksi lähdettiin hotelliin yöksi Limbeen  , joka on hiukan alle kahden tunnin ajomatkan päässä. Ajomatka oli ihana, koska koko matkan ajan oli niin paljon nähtävää; mieletön vuori, joka kohoaa yli 4 km korkeuteen, banaanipuita, hökkelikylä ja myyntikojuja. Afrikalaiset myy ihan kaikkea porttikongeista  autonrenkaisiin pienissä,pystytetyissä  kojuissa.

   Limbe oli tosi positiivinen yllätys! Hotelli oli kohtalainen, mutta hotellin ympäristö oli tosi kiva.  Se, että paikalla oli muita valkosia, eikä tarvinnut myöskään olla ollenkaan peloissaan oli tosi rentouttavaa. Meren läheisyys oli upeeta, ja oli ihana nukahtaa kun kuuli aallot. Meri oli lämmin, harmi ettei sen kirkkaus näkynyt niin selvästi, koska hiekkarannalla oli mustaa (joku tulivuori juttu). Hotellialueella piti olla kolme ravintolaa, mutta löydettiin vaan yks päiväsaikaan ja syötiin siellä, no, aika paska ateria. Kökkäreinen liha ranskisten kaa . Muutenkaan ei ole ollut ruokahalua , ehkä malaria lääkityksen takia, ja siis oksettaa lähes koko ajan. Mentiin Teron kaa päiväunille, jotka kesti ilta 11 asti.  Taas yö teki tehtävänsä ja kaikki näytti pelottavalta ja kuolleelta. Käytiin hotellin "baarissa" juomassa limut ja yritettiin jatkaa unia,jotta jaksettaisiin herätä aamiaselle, joka osoittautui leiväksi,voiksi ja croissantiksi. Jee.. Aamu oli aurinkoinen ja mentiin rannalle, mutta mulla ei ollut mitään fiilistä koska  oli ollut jo 10 h pääkipua (taas malarialääke).. Kuskin piti tulla hakemaan meidät 12, mutta afrikassa se tarkoitti tottakai kello kahta.

IHANA RANTA!

Kaikki täällä on vaan niin menettänyt kukoistuksensa.Ei kyllä mikään KEHITYSmaa.

Pääsin kylpemään! Ei ollut muuta luettavaa kuin joku ihme ranskankielinen vihkonen, mutta kyllä se meni paremman puutteessa.

 

 Kun päästiin takasin "kotiin", mentiin kahvila/ravintolaan ,joka sijaitsee ihan naapurissa, syömään. Tero söi hampparia, jonka  leipä kuulemma maistu ihan pullalta, ei hyvä. Ite otin naudanlihaa + ranskalaisia ( ihan pakkoko tunkee kaikkialle?) + kaalisalaattia. Ei mikään makunautinto.. Miksei edes ruoka vois olla hyvää! Tero bongas uuden marketin, joka on paras tähän mennessä. Ostin illaksi salamia, tomaattia ja kiiviä. Tekee mieli vaan raikasta ruokaa.  Ehkä huomenna Tero vie mut syömään sushia, ollaanhan huomenna oltu 11 kk best buddies jo!

Täyttääkseni tyhjää aikaa, oon löytänyt RAY:n nettikasinon! Mama  + Papa älkää huolehtiko, olen laittanut järkevät pelirajat

PS Tero, sushipaikan nimi on okinawa. Osote unknown