Vaikka niin ihmiset varottelivat ja sanoivat paikallisten olevan paskaa väestöä, niin paskaksi ovatki osoittautuneet VALKOISET MIEHET. ( Tero ei liiiiity millään tavalla , onneks) . Täällä ollessa oon kuullut kauheista miehistä, jotka pettävät vaimojaan, menevät naimisiin vain pakosta ja ovat moraaliltaan täysiä paskoja. Ukrainassa Terolle yritettiin tuputtaa naishuoraa ja stripparia vaikka Tero sanoi seurustelevansa. Terolle muistutettiin myös ennen Ukrainan matkaa kondomin käytöstä. Nice! Mikä ihmisiä vaivaa?

  Paikalliset on mukavia, joskin asiakaspalvelu on muhkeasta perseestä. Käveltiin eilenTeron kanssa kahvilaan, ja näin tiensivussa pikkupojan, joka hikikarpalot otsallaan yritti somia pieniä likaisia kenkiään. Oli pakko mennä solmimaan nauhat ja poika katsoi silmät suurina , niin söpö pikku papana! Tänään sitten taas samainen poika sattui kävelemään samaan aikaan kanssamme tiellä söpössä koulupuvussaan. Niin kiinnostuneena katsoi meitä ja ripeytti pikkuruisten koipien kävelytahtia meidän askelien kanssa.

 Meidän altaalla polskuttelee intialainen 6-vuotias tyttö, joka janoaa  valkonaamojen seuraa. Uitiin kilpaa tyttö,Tero ja minä. Kummallista, että tyttö ei osaa edes uida, mutta voitti silti Teron ja mut!  Super kiva, että sosiaaliset kontaktit kasvoivat sentään yhdellä afrikka-intia englantia puhuvalla pikkulapsella. Huomenna Teron kanssa vaatekauppaan!

Oltiin ainoina asiakkaina kivassa raflassa syömässä carbonaraa.